(+47) 404 96 700
 • velkommen

  Aesir Mediacraft Norge

  er et nyskapende designbyrå i Bodø med hovedfokus på grafisk design, webdesign og 3D visualisering.

  Vi bygger merkevarer og utvikler sterke identiteter for bedrifter, produkter og tjenester over hele Skandinavia.

 • tjenester

  Grafisk design

  Identitet påvirkes av hvordan man ser ut, opptrer og tenker. Derfor er grafisk design et godt strategisk verktøy for formidling av identitet og budskap.

  Design er alltid et sentralt element i utviklingen av en merkevare eller en selskapsidentitet, og kan gjøre utslaget når kunden har mulighet til å velge mellom flere. I seg selv er dette mer enn god nok grunn til å satse aktivt på god design.

  Webløsninger

  Aesir hjelper deg med utvikling av nye nettsider. I samarbeid med EPNETT, leverandør av CMS, hjemmesider og intranett til norske bedrifter, leverer vi både enkle websider og komplette netstedløsninger.

   

  3D visualisering

  Aesir tilbyr egne 3D-tjenester in-house, som er svært nyttig for å visualisere i fotorealistisk kvalitet hvordan noe kommer til å se ut eller fungere.

 • kontakt

  post

  Aesir Mediacraft Norge

  Hålogalandsgata 114c
  8008 Bodø

   

   

  Telefon

  (+47) 404 96 700


 • aesir

  Æser (norr. æsir) er betegnelsen på den ene hovedgruppen av guder i den norrøne mytologien. Troen på norrøne guddommer kalles derfor ofte Åsatro. Dette er en polyteistisk tro, det vil si at den har mange guder. Man regner med tolv hovedguder i den norrøne mytologien: Odin, Tor, Balder, Vidar, Våle, Brage, Heimdall, Ty, Njord, Frøy, Ull og Forsete, hvorav Njord og Frøy ikke var æser, men vaner bosatt i æsenes hjem Åsgard. I tillegg regnes av og til skikkelser som Æge og Loke blant æsene. De kvinnelige guddommene i norrøn mytologi kalles åsynjer. Den viktigste åsynjen er Frigg.

  Odin var konge over æsene, men det er trolig at Tor var den av dem som ble mest tilbedt. Det fins mange spennende og ofte morsomme fortellinger om Tor, mens Odin for det meste skildres som en vandrer på søken etter visdom og kunnskap.

© 2013 - 2018 Aesir Corporation Ltd